whatsapp: 06-48269155 info@innature-walksandtalks.nl

“Ego says: “Once everything falls into place, I will find peace.”

Spirit says: “Find peace and everything will fall into place!””

Marianne Williamson

Wie ben ik

Mijn naam is Dorine Feteris en ik woon sinds begin 2021 in Nieuw-Haamstede. Daarvoor woonde ik ruim 30 jaar in Rotterdam. Al mijn ervaringen als pedagoog/gezins- en jongerencoach en  mijn persoonlijke ontwikkelingen door  trainingen en opleidingen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling hebben mij gemaakt tot wie ik nu op dit moment ben. Ik heb gemerkt dat ik buiten in de natuur me zoveel vrijer en verbonden met mijzelf voel, dat ik me heb voorgenomen op die manier te willen werken. Graag wil ik overbrengen wat ik zelf heb geleerd en waar kan dat beter dan in dit prachtige natuurgebied op de Kop van Schouwen!

Loop je eens met me mee?

Scholing en trainingen

 • HBO Pedagogiek
 • Training Transcendente Meditatie
 • 3-jarige coachopleiding bij Phoenix (Transactionele Analyse, systemisch werken, NLP)
 • Basisopleiding Familieopstellingen bij de Verheldering (systemisch werken)
 • Mediation- en lifecoachopleiding bij Wel-com (conflicthantering, mediation)
 • Opleiding tot outdoorcoach bij Atma (natuur toevoegen als extra dimensie, Mindfulness en Meditatie)
 • Diverse trajecten bij Kasteel de Schans (bewustzijnsontwikkeling, Tantra)
 • Diverse internationale trainingen bij BhaktiChi door Don Hanson (Energetisch Lichaamswerk, Leer te luisteren naar je Innerlijke Stem/Universum)
 • Opleiding tot Shinrin Yoku gids bij de Academie voor Helende Natuur in België

Relevante werkervaring

 • Jongeren- en gezinscoach bij Enver te Rotterdam
 • Coördinator/mediator bij BegeleideOmgangsRegeling (BOR) bij Humanitas te Rotterdam
 • Coach/trainer in bewustzijnsontwikkeling bij InLightcoaching. Rotterdam
 • Pedagoog/ouderbegeleider bij InLightcoaching, Rotterdam

© 2021  InNature Walks & Talks