whatsapp: 06-48269155 info@innature-walksandtalks.nl

Disclaimer

Door deel te nemen aan de activiteiten van InNature Walks & Talks of het lezen van mijn website, email of anderecommunicatiemiddelen, erken je dat ik geen psycholoog of andere therapeut ben en dat mijn activiteiten niet de diensten van therapeuten of psychologen vervangen. Coaching is op geen enkele manier een vervanging voor enige andere vorm van therapie.

Ik zal uiteraard ten alle tijden mijn best doen op professionele manier mijn beroep uit te oefenen, maar kan echter niet garant staan voor de effecten van een coachingssessie, een meditatiewandeling of een bosbad workshop. De activiteiten zullen op een ieder een andere uitwerking hebben, afhankelijk van de persoon zelf. De enige garantie die ik kan geven is dat ik aanbied wat ik op de website beschrijf en dat ik mijn uiterste best doe  om je zo goed mogelijk te begeleiden.

Omschrijving aanbod

Ik doe mijn best het aanbod zo duidelijk mogelijk te omschrijven op mijn website. Ik kan echter niet garanderen of het aanbod geschikt voor jouw persoonlijke doeleinden is. Neem bij twijfel contact met me op.