whatsapp: 06-48269155 innaturetouch@gmail.com

Meditatiewandeling 

“De natuur heeft geen haast en toch komt alles af” 

Lao Zi

Wat is een meditatiewandeling?

Een meditatiewandeling is een wandeling van ongeveer 1,5 uur in een kleine groep van maximaal 6 personen in de natuur. De wandeling wordt grotendeels in stilte gelopen, om zo dicht mogelijk bij jezelf te kunnen blijven. Tijdens de wandeling zal ik je als begeleider uitnodigen om aan mindfulnessoefeningen of andere meditatievormen mee te doen. Door eenvoudige oefeningen word je gestimuleerd om zoveel mogelijk in het hier-en-nu aanwezig te zijn. Als je regelmatig meeloopt, zal je merken dat het steeds makkelijker wordt om de stilte in jezelf te ervaren. Je kan het zien als een training van je geest om tot rust te komen. Maar ook al ga je een enkele keer mee, dan zal je wellicht ook al de weldadige rust van de natuur kunnen ervaren in het moment! Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!

Info

Op dit moment zijn er geen vaste data gepland. Neem contact met me op voor een privéwandeling of op aanvraag met een groepje.

Duur:           1 á 1,5 uur

Wanneer:   op aanvraag

Waar:           vertrek vanaf de parkeerplaats   van hotel Fletcher Strand (achter)

Kosten:        10 € pp

Wil je eens een meditatiewandeling doen, meld je dan aan via Whatsapp of mail. Of stel je vragen als je nog niet zeker weet wat je wilt doen en eerst meer informatie wilt. Ik hoop je te zien!

KvK: 81629613

© 2023  InNature Walks & Talks en InNature Touch