whatsapp: 06-48269155 innaturetouch@gmail.com

InNature Touch is het onderdeel van mijn praktijk waar ik niet buiten maar binnen werk. Het is een praktijk die ook gericht is op bewustzijnsontwikkeling, maar dan door middel van massage/lichaamswerk en Individueel systemisch werk/Familieopstellingen.

Voor de massages ben je van harte welkom in mijn praktijkruimte in Burgh-Haamstede. In deze heerlijke rustige ontspannende omgeving kan ik je een intuïtieve massage van 1 of 1,5 uur aanbieden. Wat een intuïtieve massage precies inhoudt, kan je lezen onder het betreffende kopje in het menu.

Dan is er ook nog de mogelijkheid om een Familieopstelling of ook wel Systemisch Werk genoemd. Een sessie kan zeer verhelderend werken en  daardoor vaak ook helend zijn. Doordat we samen de onbewuste belemmerende patronen in je leven gaan onderzoeken met zogenaamde vloerankers, kan je onder mijn begeleiding een stap zetten deze patronen te doorbreken. Lees bij “Familieopstellingen” meer over deze bijzondere methode.

Bovendien is het mogelijk om een eigen mini-retraite samen te stellen uit de verschillende activiteiten en behandelingen die bij mij mogelijk zijn. Je zou bijvoorbeeld 2 behandelingen of activiteiten op 1 dag kunnen doen óf met een overnachting erbij in één van de accomodaties in de buurt. (zie voor tips het kopje “Accomodatie”)

Ik hoop je een keer  te mogen ontmoeten!!

KvK: 81629613

© 2023  InNature Walks & Talks en InNature Touch